Ons Gezin #1

Gepubliceerd op 13 juni 2019 om 18:58

Nou daar beginnen we maar eens, mijn echte eerste Blog. Best spannend al zeg ik zelf. Ik lees geregeld al blogs van anderen, en heb  al vaak gedacht ooit zelf te gaan beginnen. Nooit eerder heb ik de stap durven nemen tot aan nu... Dus ja nu ga ik er maar even voor zitten. In deze eerste blog zal ik wat meer en uitgebreider vertellen over ons gezin. Dus ga er maar eens voor zitten.

Nou daar komt mijn verhaal over hoe het allemaal begon : 

 

De Efteling is waar het allemaal begon , daar leerde ik mijn vriend Ferry  kennen.Hij woonde in Waalwijk en ik in Berghem. Beide hadden we al een andere liefde maar toch zagen we elkaar al staan. Een goede maand later gingen beide relaties over, en zochten we elkaar weer op.Vanaf dat moment hebben we elkaar nooit meer laten gaan. Dat is dit jaar alweer 11 jaar geleden ( 10-09-2008) . 

Ongeveer 2-3 jaar hebben we steeds op en neer gereden om elkaar te zien.Tot de tijd dat ze in Berghem huizen gingen bouwen. We schreven ons in en kregen een eigen huis. Hier wonen we nog steeds met veel plezier. 

 

Eind 2011 werd ik zwanger van ons eerste dochter. Dit was een vrij pittige zwangerschap met twee keer een opname door uitdroging en bekkenklachten. Op 23 -08-2012 is ons dochter Daène geboren.  In 2014 raakte we opnieuw zwanger van een dochter  ,was ook een pittige zwangerschap ,had wederom erge bekkenklachten. Yana werd op 06-04-2015 geboren. Een aantal maanden later  werden we iets sneller dan gepland zwanger van onze 1e zoon. Dit was een fantastische zwangerschap met weinig kwaaltjes. Zo werd op 07-06-2016 onze 1e zoon Neal geboren. 

Na Neal hebben we bewust  langer gewacht opnieuw zwanger te worden. 14 Maanden tussen 2 kinderen is vrij pittig.

Vorig jaar was het dan toch zover om opnieuw zwanger te worden , en het was wederom sneller raak dan we verwachten. Afgelopen zwangerschap was er ook een om nog eens over te doen.Buiten dat ik eerder ben moeten stoppen met werken door de harde buiken , heb ik niet mogen klagen.Op 05-04-2019 is onze tweede zoon Luan geboren.Hij is morgen  alweer 10 weken. 

Voor nu is ons gezin compleet , maar we zullen niet uitsluiten dat er geen nummer 5 zal komen. 

 

Het is natuurlijk ook niet vanzelfsprekend om zo makkelijk kinderen te krijgen en daar zijn we ook zeker van bewust.We zijn dankbaar dat we vier kinderen hebben mogen krijgen en  genieten er ieder moment van. We willen jullie vanaf nu mee laten genieten van wat momenten uit ons leven. 

 

 Dit was z'n beetje in het kort hoe ons gezin is geworden zoals hij nu is. Ik kan niet alles in deze blog zetten , maar mocht je vragen hebben stel ze me gerust. 

Laat in de reacties zeker weten wat jullie ervan vonden. Tips zijn ook van harte welkom.

Bedankt voor het lezen van deze blog.

 

 

Heel veel liefs , 

Denise 

 

 

 

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Serina Jansen
10 maanden geleden

Leuk om te lezen. Dat je er tijd voor hebt met 4 kinderen 😉. Ik vindt het heel knap hoe je het allemaal doet. Veel succes met je blog. Je hebt er een fan bij, ik ben vast niet de eerste.

Denise
10 maanden geleden

Dankjewel 😘

Ina Stel
10 maanden geleden

Wat ontzettend leuk dat we mogen meegenieten van jullie mooi gezinnetje. Heel mooi geschreven. Heel veel succes verder met je blogs.

Denise
10 maanden geleden

Dankjewel ina 😘

Robin Langens
10 maanden geleden

Wat een heerlijk gezin, altijd veel van genoten!

Denise
10 maanden geleden

Ahh lieverd 😘 en wij genoten van jou 😉