Samenwerking met Strikkzz 

Laatste tijd ben ik steeds meer actief op Instagram , en koop regelmatig producten via Instashopjes. Zo kwam dus ook strikkzz voorbij. Yana's oog viel gelijk op het meermin haarclipje die strikkzz had gemaakt. Zo bestelden we nog wat extra leuke haarclipjes , want ze hadden veel leuks en zeker niet duur. 

Zo deden we er een bestelling. Eenmaal toen we de bestelling binnen hadden zat er voor Yana een heel lief berichtje bij. In het berichtje stond "Yana wil je ons modelletje zijn ? " Dat zagen ik en Yana wel zitten. En zo is onze samenwerking begonnen. 

 

Diegene die achter het shopje zit is een superlieve powermama. Naast haar gezin en baan maakt ze geweldige creaties haarclipjes en haarbandjes . neem zeker eens een kijkje op haar Insta account www.Instagram.com/strikkzz . Ze heeft vele verschillende creaties en maakt ook strikjes op vraag. Zo vond ik het leuk om bij yana haar lievelingsjurk en bij haar ajax tenue  een bijpassend haarstrikje te maken. Ik kan je zeggen en dat doet ze goed hoor. 

Kwaliteit : 

De kwaliteit van de haarclipjes / haarbandjes zijn heel goed. Strikjes zijn netjes afgewerkt en fijn in gebruik. Heb in de tijd maar een clipje gehad die we weg kunnen doen maar dat was ons eigen schuld. Een prachtig glitterpanterclipje had Yana aan toen ze op school met water aan het spelen waren. ( Yana was doorweekt). Het glitter stofje kon zoals begrijpelijk niet tegen water en verloor daardoor zijn glitters. Maar verder zijn alle haarclipjes nog net zo mooi als toen we ze per post binnen kregen. Wij zijn zeker fan van Strikkzz. Nou een tip kunnen we wel mee geven zorg dat als je dochter met water speelt of gaat zwemmen je het clipje of haarbandje afdoet. Zo blijven de strikjes mooi.

 

 

Prijzen: 

 

Zelf vind ik dat Strikkzz een van de minder dure haarclipjes / haarbandjes shopje is van Instagram. 

Dit zijn de prijsjes  exclusief verzendkosten. 

Enkele strikjes 2 euro 

Dubbele strikjes 2.50 euro 

Zeemeermin 2.50 euro 

Eenhoorn / unicorn 3.50 euro 

haarbandjes 3 euro. 

kleine strikjes 2 voor 1.50 

Rechte clip groot 2 voor 1.50 

Rechte clip klein 2 voor 1 euro 

Xl strik 3 euro 

 

Dus als ik nog een ding mag zeggen neem zeker een kijkje  ( kopen is nog leuker ;) ) Het is zeker de moeite waard. 

We zijn blij met onze Samenwerking . 

 

Veel liefs , 

Denise  ( en een dikke knuffel van Yana ) 

 

Geen Instagram ook via facebook kan je strikkzz vinden. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.